viernes, 11 de diciembre de 2009

4. Avaluació de recursos

http://www.phpwebquest.org/catala/webquest/soporte_derecha_w.php?id_actividad=4875&id_pagina=3

El nostre webquest relacionat amb la interculturalitat té la finalitat de interpretar la vida social a partir de les noves eines de que disposem, com per exemple Internet, i conceptes per a tractar la diversitat i la complexitat, que va en augment. Volíem aconseguir es que els alumnes s’informessin i que compartissin impressions sobre el tema de l’interculturalitat per tal de resoldre un conflicte representant una obra teatral.

El fet de treballar en un entorn webquest promou una investigació guiada, amb recursos procedents d’internet, que promou la utilització d’habilitats cogninitves en l’alumne, el treball cooperatiu i l’autonomía dels alumnes amb un procés avaluatiu al final. Cada vegada son més utilitzats com recurs didàctic per els professors, degut a que permeten un desenvolupament d’habilitats de tractament d’informació i el desenvolupament de competències relacionades amb la societat de la informació.

En aquest nou context de canvis tecnològics, les normes de catalogación en qualsevol tipus de format i els recursos digitals constitueixen una part fundamental del conjunt del materials bibliotecaris que han de ser evaluats, seleccionats i organitzats com els llibres, les publicacions i els materials audiovisuals. S’han incorporat nous suports i noves formes de publicació en línia, i s’haurien d’integrar al catàleg juntament amb els materials bibliotecaris existents. El catàleg serveix, d’aquesta forma, com a pont entre els usuaris i els diversos tipus de recursos d’informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario